Деякі ідеї щодо бонусів? Ви повинні знати

Деякі ідеї щодо бонусів? Ви повинні знати

Як отримати бонуси? Працювати

Оплата Як і бонусні пропозиції, платіж розглядається як «негарантований платіж», але за законом вони зазвичай визначаються незалежно, а також вони працюють дещо по-різному. Компенсація може представляти собою відсоток стягнення, наприклад, роботодавець отримує суму, еквівалентну 15-20% від зарплати свого найму за перший рік, або може бути визначена за формулою, ідея полягає в тому, що кожна людина точно такого ж ступеня має ту саму формулу..

Ваша комісія, як правило, прив’язана до розподілу чи цілі, якою може бути кількість в доларах, кількість товарів, що продаються, або кількість закритих угод або запланованих конференцій. Концепція полягає в тому, що якщо ви отримаєте 100% від вашого розподілу, ви отримаєте 100% своєї комісії. 4. Чи є бонусні пропозиції гарантованою річчю? Коротка відповідь – ні.

Крім того, немає справжнього державного закону, який би стверджував, що ви маєте право на пільгу. Наприклад, стверджує, що будь-який вид «отриманих» платежів «законно враховується як заробітна плата, а також має бути виплачений продавцеві». якщо ця особа звільнена, звільнена або звільнена з роботи. Дозвіл бізнесу визначати, що означає «отримане», надає їм велику гнучкість.

Які бонуси? Що потрібно знати перед покупкою

І немає нічого, що могло б відмовитися від компаній, які надають винагороду за нерівне розподілення їх між співробітниками. «Надання переваги не суперечить закону, якщо тільки воно не ґрунтується на якійсь дискримінації», – додає Хеллер. 5. Чи можна розрахувати винагороду? Якщо ви абсолютно думаєте, що маєте право на додаткове, це заслуговує якось обговорити.

Челсі Вільямс, інструктор із роботи Muse, а також творець, а також головний виконавчий директор College Code, пропонує обговорювати бонусні пропозиції «до того, як буде розповсюджено офіційний контракт». наприклад, перш ніж ви дасте згоду або дозволите що-небудь, і що ви повинні «прямо перейти до обговорення з чіткою метою програми, ця ціль має бути більше, ніж те, що ви дійсно маєте намір отримати». Тереза Меррілл, стратег із заробітної плати, а також тренер зустрічей на The Muse, мала справу з клієнтом, який закінчив би з розривом між завданнями на основі використаної дати початку..

Якщо ви не можете перемістити їх у зв’язку з цим, після цього скористайтеся перевагою підписання. Натомість компанії сплачують це, ніж підвищують дохід», – стверджує вона.

Більшість тих, хто шукає завдання, в такому захваті, коли надається кінцева бонусна пропозиція, вони нехтують цим.» Вона кілька разів каже, коли у вас головна рука, і тому вона заслуговує переговорів про остаточну бонусну пропозицію: Коли у вас є кілька ділових людей думають про вас, незалежно від того, чи є у вас офіційні пропозиції чи фактично перейшли на другий або 3-й раунд зустрічей.

Перегляньте цей звіт про бонуси?

Коли спочатку вас шукав роботодавець або керівник найму Коли ви залишаєте відому фірму, щоб зареєструватися в стартапі, Коли ви переїжджаєте в інше місто, Коли ви схвалюєте дохід, менший за той, що ви отримували раніше Важливо провести дослідження, а також мати докази.

Ви можете попросити конкретну цифру, але якщо ви не маєте високих успіхів і маєте суттєві докази своїх досягнень або вони явно не приносять великих грошей як компанія, ви, швидше за все, не змусите їх рухатися. Стати дилером техаського холдему Крім того, ви також повинні розуміти ринкові примхи, а також те, що інші роблять у вашій ситуації, щоб повністю підтвердити ваші справи (ці калькулятори доходу можуть допомогти зібрати факти).

Merrill рекомендує використовувати такі фрази, як «Я дам дозвіл на лист про угоду сьогодні, якщо ви можете включити бонус за завершення X» або «Я розглядаю еквівалентну роль, де заробітна плата буде на X% більше. Як саме ви можете закрити цю прогалину ?” Знову ж таки, немає гарантії, що це спрацює, але якщо ви зайдете як людина, яка має знання та безстрашність, ви, швидше за все, отримаєте те, що бажаєте.

Quick Navigation
×